Sneller je website online

Je liet een website bouwen, je bent van plan dat te laten doen of misschien ga je hem zelf bouwen. Daarna moet jouw website gevuld worden met teksten en foto’s, met content dus. Hoe ga je dat aanpakken? Gewoon beginnen; dat is meestal de beste manier. Maar blijf je vervolgens herschrijven, schrappen en misschien wel uitstellen? Je bent niet de enige, want webteksten schrijf je niet zomaar. En al helemaal niet als ze over je eigen bedrijf gaan. Uitbesteden dan maar, dat tekstschrijven? Dat kan, maar dat is best prijzig. Je kunt ook gaan voor een middenweg; de contentsessie met follow-up.


Wat doe je?

Doorworstelen zoals je deed? Die webteksten komen echt wel een keer af, ooit… En werkt je website dan wel zoals je voor ogen had?

Of je schrijft me een mail en we gaan samen aan de slag. Omdat je de serieuze stap wilt zetten richting een website die werkt.

Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in.

Ja, ik heb interesse

In de contentsessie leer je in 4 uur waarop je moet letten bij het schrijven van een webtekst. Na de sessie ga je zelf aan de slag met de teksten. Zijn die af? Dan stuur je ze per mail naar me toe. De follow-up houdt in dat ik de teksten voor je naloop en de puntjes op de i zet (in 2 rondes). Je krijgt dus een document met mijn op- en aanmerkingen, én suggesties. Die verwerk je vervolgens en daarna redigeer ik nog een keer. Daarna zijn je teksten klaar!

Contentsessie van 4 uur met follow-up

 • Heb ik alle aandacht voor jouw bedrijf
 • Prikkel ik je door het stellen van vragen
 • Krijg je ideeën, helderheid en structuur
 • Krijg je schrijftips en tips over beelden
 • Leer je hoe je omschrijvingen en focustermen zo neerzet dat Google ze oppikt
 • Krijg je mijn tips en verbeteringen op je zelf geschreven teksten (in 2 rondes).

Je resultaat

Je leert in 1 dagdeel hoe je jouw website onweerstaanbaar maakt voor jouw ideale klant. Deze contentsessie is ideaal om de structuur en de invalshoek van de tekstpagina’s te bepalen, zodat bezoekers er makkelijker hun weg vinden, langer blijven en vaker contact zoeken.

Nog een pluspunt? Je investeert in jezelf, want je leert effectiever schrijven. Die kennis helpt je vervolgens bij al jouw schrijverij.

Voorbereiden?

Vóór de contentsessie vraag ik je het Clippit intakeformulier in te vullen. Zo kan ik me beter voorbereiden.

Investering

Contentsessie inclusief follow-up € 770
Trainingsmateriaal (per persoon) € 21

Deze prijs geldt voor maximaal 3 deelnemers van dezelfde organisatie. Je mag dus 2 collega’s meenemen. De prijs is inclusief onbeperkt thee, koffie en water. Exclusief btw.

Wat je ook krijgt voor dit geld

 • Mijn voorbereiding en nawerk mét 2 correctierondes op jouw webtekst
 • Reader om later in te bladeren en dingen in op te zoeken
 • Praktische tips over schrijven in het algemeen
 • Gezellige accommodatie voor de training; van alle gemakken voorzien in Aalten.
 • Of ik kom naar jullie (reiskosten € 0,30 per kilometer)
 • Koffie, thee, water en Achterhoekse lekkernij.

Omdat de contentsessie intens is, begin ik het liefst in de ochtenduren, bijvoorbeeld van 8.30 tot 12.30 uur.

Veel "aha-momenten" tijdens de sessie. Nieuwe inzichten zijn ontstaan en ik heb dingen opgehaald die ik ergens wel wist, maar vergeten was of gewoon niet wist hoe ik ze moest toepassen. Leerzaam en erg leuk om zo met taal bezig te zijn. Een paar maanden later per mail: "Hoi Marja, wat leuk dat je mailt en dankjewel! Ja…. eindelijk, hij staat live! We zijn er superblij mee. Ik heb ook meteen je tip opgevolgd en op meerdere plekken de ervaringen laten terugkomen via hyperlink. Jij hartelijk bedankt voor je hulp en ondersteuning. Voor nu zeg ik: proost op de nieuwe site 😊!"  

Fraukje Baumann

Aquafit
Ik ken Marja al een tijdje en heb veel vertrouwen in haar aanpak. Ik vond de contentsessie superleuk, die veel stof tot nadenken oplevert. Toch heb ik ook het gevoel dat ik alles direct in de praktijk kan brengen. Ik wil mijn website een facelift geven en ga nu zelf met de teksten aan de slag. Mijn beeld over de ideale klant is sterk verbeterd. Kortom; het was gezellig en leerzaam.

Ronald Jonker

Leeuwenmoed
Ik vond het interessant, verfrissend en erg leerzaam. Ik had bepaalde zaken nog nooit zo bekeken. Ik denk dat ik de tips ook goed kan gebruiken bij mijn dagelijkse werk zoals bij e-mails schrijven. Het schrijven van de webteksten wordt nog een klus, maar ik ben wel gemotiveerd geraakt om eraan te beginnen. Gelukkig krijgen we nog 2 correctierondes. Inmiddels is de website live! vivendoadvies.nl

Sonja Schepers

Vivendo Advies