Incompany training
Trainingslocatie bij Frappant in Aalten ‘T DIEPE. Trainen op elke locatie. Hier in Gorinchem.

Incompany of maatwerk training

Gaan niet alle mails of brieven er foutloos uit of zijn teksten te vlak, te lang of niet goed ingedeeld? Geef je medewerkers dan de kans hun kennis te vergroten en bied ze een schrijftraining aan. Als je bijvoorbeeld een aanbod anders verwoord, sleep je de opdracht wél binnen. Of reactie op een klacht anders verwoordt, maakt dat het contact met relaties niet alleen leuker maar ook makkelijker.

Een incompany schrijftraining is volledig afgestemd op jouw bedrijf. Er gaat altijd een intake aan vooraf. Je krijgt maatwerk tot in de kleinste details. Trainingsfabrieken zijn er immers al meer dan genoeg.

Trainingslocatie

In de Achterhoek heb ik een prachtige trainingslocatie. Voor bedrijven in ’t Oosten is dat ideaal! Je kunt filevrij naar de trainingslocatie!

Is jouw bedrijf bijvoorbeeld in Amersfoort gevestigd, dan kan ik me goed voorstellen dat de training ergens in de buurt aantrekkelijker is.  Heb je intern geen passend trainingslokaal, dan zorg ik voor een externe trainingslocatie die voldoet.

Voor elke training geldt

  • Maximaal 12 deelnemers
  • Op locatie of in mijn trainingscentrum in Aalten
  • Persoonlijke intake
  • Up-to-date cursusmateriaal op maat. Fraai uitgevoerd en uitstekend bruikbaar als blijvend naslagwerk
  • Met (anonieme) rapportage voor de opdrachtgever
  • 100% tevredenheidsgarantie

Sfeer tijdens de training

Ja, die sfeer vind ik belangrijk. Die moet ontspannen zijn, er mag gelachen worden. Graag zelfs. Tegelijkertijd verwacht ik dat iedereen hard werkt om zo de ontwikkeldoelen te halen.

Kan ik je helpen?

Neem gerust contact op, dan zijn we er zo achter.

Bel mij (06 – 534 01 778) en ik vertel je wat je aan mij hebt als trainer. Of stuur een e-mail met je vraag. Ik neem binnen een dag contact met je op.