Schrijfhulp

Gedurende ruim 6 jaar waarin ik als zelfstandig copywriter oftewel als tekstschrijver werk, heb ik nogal wat teksten en verhalen geschreven. Webteksten, nieuwsberichten, persberichten of blogs; ik schreef ze voor ondernemers die het niet zagen zitten om zelf te schrijven. Ze vonden van zichzelf dat ze geen talent hadden, schrijven was niet hun ding, ze wilden er geen tijd in steken óf het moest snel klaar zijn.

Heb je geen tijd om te schrijven, of is schrijven niet jouw ding, dan neem ik die schrijftaak graag op me.

Zelf webteksten leren schrijven?

Lijkt het je toch wel wat om zelf te leren schrijven? Kies dan voor de contentsessie met follow-up. Volg dan de training Een website die werkt met uitgebreide follow-up. In één dagdeel leer je waarop je moet letten bij het schrijven van een webtekst. En daarna ga je zelf aan de slag.

Of kies voor één van de andere schrijftrainingen:

Effectiever schrijven

Scoren met woorden

Het begint met inleven

Als ik een opdracht krijg, en de opdrachtgever en zijn of haar bedrijf nog niet ken, werk ik het liefst op locatie. Zo proef ik de sfeer en ontdek wat er leeft. Zo leer ik het bedrijf van onder tot boven kennen én kan vragen stellen als ik aan het werk ben. Rondleidingen vind ik altijd inspirerend. Dus, ja graag!

Contact met de doelgroep

Om de ideale klant beter in kaart te brengen, beter te begrijpen, bel ik ze soms. Zo’n onderzoekend interview maakt deel uit van mijn aanpak. Ik bel nooit iemand ‘out of the blue’, dus zonder dat die persoon zijn medewerking heeft toegezegd, dat lijkt me logisch. Leuke bijvangst van zo’n onderzoekend interview? De uitkomsten kunnen verrassend zijn en daardoor nog waardevoller voor mijn opdrachtgever.

Samen

Omdat ik ervan overtuigd ben dat de beste webteksten of artikelen ontstaan door samenwerken, doe ik een beroep op jouw expertise. Ik ga je sowieso ‘lastig vallen’ met vragen en verwacht opbouwende kritiek op teksten die ik schreef. Bij elke tekst krijg je minimaal twee correctierondes. Zijn de teksten goedgekeurd, dan leest de tweede tekstschrijver nog een keer mee. Dat laatste is bedoeld voor de frisse blik en om mij bij de les te houden… Dankjewel Mary!

Wat ik het liefst schrijf

Ik schrijf websites, landingspagina’s, e-mailmarketing en bedrijfsverhalen. Liefst content met een commerciële inslag. Heb je SEO-teksten nodig? Die prop ik niet vol met zoekwoorden, want dat werkt niet meer. Ik schrijf zoekmachine vriendelijke teksten door me te richten op jouw ideale klant.

Ik wil meer weten

Ik ben nog niet overtuigd