Ervaringen

Lees wat anderen vinden van de schrijftrainingen

Training: Sneller je website online
Veel "aha-momenten" tijdens de sessie. Nieuwe inzichten zijn ontstaan en ik heb dingen opgehaald die ik ergens wel wist, maar vergeten was of gewoon niet wist hoe ik ze moest toepassen.   Een paar maanden later per mail: "Hoi Marja, wat leuk dat je mailt en dankjewel! Ja…. eindelijk, hij staat live! We zijn er superblij mee. Ik heb ook meteen je tip opgevolgd en op meerdere plekken de ervaringen laten terugkomen via hyperlink. Jij hartelijk bedankt voor je hulp en ondersteuning. Voor nu zeg ik: proost op de nieuwe site 😊!"

Fraukje Baumann - Mede-eigenaar

Aquafit
Training: Scoren met woorden
Heldere en praktische opzet en waardevolle direct toepasbare tips. Plus is de persoonlijke aandacht.

Dion Penterman - Online marketeer

BeSite
Training: Effectiever schrijven
Ik vond het een leerzame ervaring. We zijn vriendelijk ontvangen en Marja geeft een ieder zijn/haar persoonlijke aandacht. Kortom, een geslaagde training die zeker toegepast gaat worden op het werk.

Madelon - Office manager

Waardetaxaties
Training: Effectiever schrijven
Marja is enthousiast en weet er veel van. Ze vertelt veel en daardoor was ik soms wat afgeleid terwijl ik me concentreerde op een praktijkopdracht. Heel veel goede tips gekregen die me houvast geven in de toekomst.  Nu moet ik alles alleen nog goed toepassen :)

Ellen Taken - Project manager

BeSite
Training: Sneller je website online
Ik ken Marja al een tijdje en heb veel vertrouwen in haar aanpak. Ik vond de contentsessie superleuk, die veel stof tot nadenken oplevert. Toch heb ik ook het gevoel dat ik alles direct in de praktijk kan brengen. Ik wil mijn website een facelift geven en ga nu zelf met de teksten aan de slag. Mijn beeld over de ideale klant is sterk verbeterd. Kortom; het was gezellig en leerzaam.

Ronald Jonker - Eigenaar

Leeuwenmoed
Training: Sneller je website online
Ik vond het interessant, verfrissend en erg leerzaam. Ik had bepaalde zaken nog nooit zo bekeken. Ik denk dat ik de tips ook goed kan gebruiken bij mijn dagelijkse werk zoals bij e-mails schrijven. Het schrijven van de webteksten wordt nog een klus, maar ik ben wel gemotiveerd geraakt om eraan te beginnen. Gelukkig krijgen we nog 2 correctierondes.

Sonja Schepers - Mede-eigenaar

Vivendo Advies

Kan ik je helpen?

Een schrijftraining saai?

Echt niet! Ik hou het praktisch, gebruik voorbeelden uit je eigen praktijk en help je op een positieve manier naar een hoger schrijfniveau.

Bel: 06 53 40 17 78 Stuur een e-mail

Tijdens elke training wordt gelachen! :)