Jarenlange ervaring als docent

Marja is sinds 1999 docent bij Scheidegger/NCOI. Ze geeft cursussen en trainingen op het gebied van zakelijk schrijven aan managementassistenten, secretaresses en administratief medewerksters. Bovendien heeft zij haar eigen lesmateriaal ontwikkeld en geeft tips over het aanschaffen van handig naslagwerk dat u zelf kunt bestellen. Dit is de basis voor de Clippit in-company training. Een in-company training is het ideale leerinstrument om meerdere mensen binnen een organisatie of bedrijf bij te scholen.

Training ‘Taal & Stijl’

Over de kwaliteit van een tekst valt even veel of weinig te zeggen als over de kwaliteit van een muziekstuk of de kwaliteit van een auto. Kwaliteit lijkt een kwestie van smaak. En daarover valt niet te twisten. Of toch?

In deze training Taal & Stijl gaan we het hebben over: stijlverschillen en goede stijl. Bovendien krijgt u praktische tips. En passant nemen we de regeltjes over de d’tjes en de t’tjes mee. Want roept ’T KoFSCHIP alleen nog vage herinneringen op? En fronst u de wenkbrauwen bij ’T eXFoKSCHaap? Dan is het tijd om aan de slag te gaan.

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op. 

Training ‘Schrijven voor het web’

Het lijkt ondankbaar werk, schrijven voor het web. Want webbezoekers zijn gehaast en op zoek naar relevantie informatie. Heeft uw bedrijf een website, maar is de content verouderd? Of wordt het tijd voor een compleet nieuwe website met betere navigatie en wilt u hiervoor pakkende webteksten schrijven?

In de training ‘Schrijven voor het web’ gaan we in zeven stappen naar topteksten. We kijken niet alleen naar pakkende koppen en kernachtige intro’s. We besteden ook aandacht aan doelgroepgerichte content die er toe doet. Want hoe kunt u ervoor zorgen dat zoekmachines uw tekst oppikken? Wacht niet langer en vergroot de zichtbaarheid van uw website.

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op.