100% tevredenheidsgarantie

Wat is de kwaliteit van teksten die ik geschreven heb? Tja, dat is moeilijk te zeggen. Hoe meet je die kwaliteit? Ik heb het daarom liever over klanttevredenheid. Want ik ben namelijk pas tevreden als mijn klanten dat zijn of de deelnemers aan mijn trainingen dat zijn. Daarom krijg je 100% tevredenheidsgarantie. Die garantie geldt voor mijn schrijfwerk én voor schrijftrainingen die ik geef.

Duo met Mary

Op een gegeven moment leest ook een tekstschrijver over zijn eigen fouten heen. Ook ik verlies mijn frisse blik, ben blind voor mijn eigen tekst, zie het gewoon niet meer, ook al ben ik nog zo geconcentreerd. Dit is geen tekortkoming is, maar menselijk. Op zo’n moment ‘heb’ ik Mary. Mary van Tekstbureau Wijnveen is mijn kritische partner die met me meeleest en kritische noten kraakt.

Werken als duo

Mary en ik noemen onszelf M&M. Gewoon omdat het lekker klinkt en grappig is. We werken als duo sinds 2013 en zitten een paar dagdelen per week tegenover elkaar in een kantoor in Aalten. Met z’n tweeën zijn we flexibeler, kritischer en creatiever. Soms werken we samen aan opdrachten. Dan gaan we met elkaar op gesprek bij een nieuwe opdrachtgever.

100% foutvrij

Je mag ervan uitgaan dat de teksten die ik in de DEF-versie aanlever 100% foutvrij is. Gaat het een keer mis en vind je een foutje, dan trakteer ik op taart!