De klik en wederzijds vertrouwen

"Een prettige samenwerking is de beste basis!" Wilt u weten hoe Clippit de projecten aanpakt? Bel voor een afspraak. Marja komt graag bij u langs.

Een greep uit de opdrachtgevers

BeSite in Aalten. Clippit werkt intensief samen met deze webbouwer in de Achterhoek en schrijft zoekmachinevriendelijke teksten voor websites die BeSite ontwerpt en bouwt. In direct contact met de klant van BeSite adviseert Clippit een logische sitemap en schrijft vervolgens doelgroepgerichte teksten in een aantrekkelijke stijl.

WinkPrint.nl in Doetinchem is een full-service bureau voor print- en drukwerk. Clippit is betrokken bij het schrijven van de nieuwe website die medio oktober 2012 online zal zijn.

TEVEL in Westervoort is creatief in technische oplossingen voor meten, besturen en aandrijven. Medio 2012 is de website van TEVEL gerestyled. In samenwerking met deze opdrachtgever heeft Clippit de sitemap geoptimaliseerd. Bovendien heeft Clippit de teksten geredigeerd en doelgroepgericht geschreven. Vóór plaatsing op de website hebben technische testlezers de teksten beoordeeld. De nuttige op- en aanmerkingen zijn verwerkt in uiteindelijke webteksten.

Studiehuis Achterhoek in Aalten verzorgt niet alleen effectieve huiswerkbegeleiding maar ook bijlessen en nog wat andere diensten die met studiehulp te maken hebben. Het studiehuis had al een mooie website. De indeling kon beter. Na een paar sessies op locatie heeft Clippit de website logischer ingedeeld en de teksten herschreven. De nieuwe teksten heeft Clippit in het CMS geplaatst. En wat is er nóg mooier dan tevreden klanten? Een paar ouders en leerlingen wilden hun ervaringen wel delen en Clippit mocht ze interviewen. Lees hun verhaal.

Logisz in Doetinchem bundelt als full service reclamebureau strategie, creatie en websitebouw onder één dak. Zelf zeggen ze daarover: "Dat klinkt logisz, maar maakt ons echt anders.” Clippit schrijft regelmatig mee aan webteksten, Direct Mail en advertenties.

Scheidegger Opleidingen (onderdeel van NCOI Opleidingsgroep) verzorgt klassikale praktijkgerichte opleidingen. Sinds 1999 begeleidt Marja als praktijkdocent cursisten bij het halen van een erkend diploma. Met haar kennis en ervaring doceert ze de modules zakelijke correspondentie, managementsupport en administratie & kantoorpraktijk.