Hi, ik ben Marja

Ik geloof dat iedereen beter kan leren schrijven. Duizenden mensen leerde ik al met meer zelfvertrouwen goede teksten te schrijven. Ondernemers die hun schrijfklussen liever uitbesteden, kunnen mij inhuren als tekstschrijver. Kortom; ik ben tekstschrijver in de Achterhoek én trainer in het hele land. Dat trainen doe ik al meer dan 25 jaar. Collega-aanbieders zoals NCOI, Scheidegger en DOC vragen mij als freelance trainer voor hun cursussen.

Ondernemer geworden

In 2012 richtte ik Clippit op vanuit mijn expertise als tekstschrijver én trainer. Al meer dan 100 werkenden volgden bij mij een schrijftraining op maat. In mijn loopbaan als trainer heb ik meer dan 3.000 mensen geleerd hoe ze effectiever kunnen schrijven.

Ervaren tekstschrijver én trainer

Is het een kwestie van geen keuzes kunnen maken dat ik wil schrijven én trainen met mijn eigen bedrijf? Misschien.., want inderdaad vind ik beide leuk. Omdat ik dagelijks de voordelen van de combinatie ervaar, wil ik niet kiezen! Ik vind mezelf een betere docent omdat ik schrijf en omdat ik train ben ik een betere tekstschrijver.

Kracht als trainer?

Tja.., waar ligt mijn kracht als trainer? Ik denk dat het een combinatie is van liefde voor taal, mijn vakinhoudelijke kennis, mijn levenservaring en mijn gevoel voor het opsporen van knelpunten. Geen vraag is te gek. Ik beantwoord ze graag. Weet ik een antwoord niet, en dat komt voor, dan zoek ik het op!

Kracht als tekstschrijver?

Na een uitgebreide intake voel ik haarfijn aan wat een ondernemer over het voetlicht wil brengen. Begrijp ik hoe zijn diensten- of productenpakket in elkaar steekt. Het helpt dat ik al veel bedrijven van binnen mocht bekijken en daarbij altijd goed oplette. Ik kan me goed verplaatsen in doelgroepen, waardoor teksten persoonlijker worden.

CRKBO geregistreerd

Ik ben als docent geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Opname in dit register is pas mogelijk na het positief afleggen van een kwalitatieve audit.

Marja in 20 leesseconden

Ik Marja Hengeveld-Hallie, 57 jaar, tekstschrijver, trainer, sparring partner voor online marketing, eigenaar van Clippit, blogger, moeder van 3 volwassen dochters en al 36 jaar getrouwd met Erwin. Zelf ondernemen vind ik ge-wel-dig! Met Clippit kan ik doen waar ik goed in ben. Dat is niet alleen leuk. Dat is fulltime plezier. Punt.

Kan ik je helpen?

Neem gerust contact op, dan zijn we er zo achter.